HATAY / İSKENDERUN - İskenderun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir.

Mrt

Okulumuzda, İskenderun Belediyesi tarafından ücretsiz deneme sınavı yapıldı.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı ile T.C. Diyanet İsleri Başkanlığı (Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü) ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı (Gençlik  Hizmetleri Genel Müdürlüğü) arasında imzalanan 01.02.2023 tarihli protokol kapsamında öğrencilere yönelik hazırlanan "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)" Projesi kapsamında İskenderun ilçemizde bulunan Yıldırımtepe Konteyner Kentini ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuzda, Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün etkinlikleri kapsamında, Mesleki Bilgi Yarışması düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 9-10 ve 11. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün her yıl gerçekleştirdiği "Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" 9 Ocak 2024 Salı günü okulumuzda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün her yıl gerçekleştirdiği Genç Nida Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışması bu yıl  okulumuz koordinatörlüğünde yapılacaktır. 09 Ocak 2024 Salı günü okumuzda yapılacak bu güze etkinliğe tüm velilerimiz davetlidir.

Kas

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde aziz hatırasını milletçe rahmet ve şükran duygularıyla yâd ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında, İskenderun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak, öğrencilerimizle birlikte kutlama programı hazırladık.

Ekm

Peygamber Efendimiz; âlemlere rahmet, insanlığa rehber ve müminlere örnek olarak gönderilmiştir. Peygamber efendimizin doğduğu bugün de, O'nun doğumunu öğrencilerimizle birlikte ilahilerle kutladık. Programa katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.